Contactpersoon

Adres:
Augurksteeg 7 1e verdieping

Enkhuizen
1601 CD
Telefoon:
+31 228 222 139

Contactformulier

E-mail verzenden

Overige gegevens

Overige gegevens:

Informatie

Eerst iets over de mens achter de verandering. Mijn naam is Rik Bollen (1963), en ik ben zowel jurist als hypnotherapeut. Ik ben in 1989 afgestudeerd als bedrijfsjurist.Rik

Na jaren als jurist gewerkt te hebben ben ik de drie-jarige opleiding tot hypnotherapeut gaan volgen. Zoals iemand destijds zei: je hebt altijd met je hoofd gewerkt, maar je hart wilde meer!

Op het eerste gezicht lijken de twee helemaal niets met elkaar te maken te hebben, maar je zou kunnen zeggen dat het zowel in het juridische werk als in hypnotherapie toch eigenlijk nog het meest om communicatie gaat. Communicatie met anderen, en communicatie met jezelf.

Op dit moment werk ik als leidinggevende, en daarin komen de twee - de zakelijke kant en de menselijke kant - nog mooier bij elkaar. Ik combineer nu beide beroepen, en dat bevalt prima!

Opleiding


Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, in een drie-jarige opleiding. De Academie is een "European Accredited Psychotherapy Training Institute", erkend door de European Association for Psychotherapy te Wenen.

Daarnaast heb ik diverse andere opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Begeleider Familieopstellingen van de Academie Hypnos in Bussum.

AGB-codes


De AGB-codes van de verandering zijn 90-030090 (zorgverlenerscode) en 90-51835 (praktijkcode).