De kosten

Wil je eerst eens doorpraten over de mogelijkheden van hypnotherapie in jouw geval, of wil je gewoon meer informatie: op vrijdagochtend is er (op afspraak) een informatiespreekuur. Het informatiespreekuur is gratis! Maak wel van te voren even een afspraak.

De kosten voor hypnotherapie bij de verandering bedragen € 95,- voor een individuele sessie en € 145,- per sessie voor partnerrelatietherapie. Alle vormen van hulp bij de verandering zijn gericht op kortdurende hulp, doorgaans tussen de drie en vijftien sessies.

Je moet ervan uitgaan dat ziektekostenverzekeraars hypnotherapie bij de verandering niet vergoeden. Neem in geval van twijfel contact op met je ziektekostenverzekeraar.

Is er geen of slechts een gedeeltelijke vergoeding mogelijk, praat dan ook eens met je werkgever. Hebben je klachten verband met je werk dan is hij wellicht bereid om een bijdrage te leveren in de kosten van hulp. Maar ook als de oorzaak van je probleem niets met je werk te maken heeft, maar inschakeling van een therapeut ervoor zorgt dat je aan het werk blijft of snel weer kunt hervatten, zijn de voordelen voor je werkgever groot.

Daarbij: bedenk dat het volgen van therapie, welke dan ook, een investering is in jezelf, waar je de rest van je leven profijt van hebt.